Zilverklei korte workshop - Atelier ArtiChic
pagina header blanco

Zilverklei korte workshop

Zilverklei korte workshop
70.00
InStock
Data
Extra zilverklei
Aantal

Wilt u een leuke hanger of een setje oorbellen maken dan is deze workshop daar geschikt voor. Ook eenvoudige ringen kunnen worden gemaakt, maar houdt er rekening mee dat de tijd beperkter is, dus ook de mogelijkheden. Deze workshop duurt ongeveer 4 uur en er kan 1 sieraad worden gemaakt. 

Tegen meerprijs kunnen zirconia steentjes en/of andere fournituren worden verwerkt en als je groter wilt werken, dan heb je altijd de mogelijkheid om extra klei bij te kopen. Heb je al ervaring met het werken met Art Clay Silver dan heb  je natuurlijk meer mogelijkheden.

 Deze workshop is inclusief:

  • 7 gram zilverklei
  • Koffie/ thee/ fris en iets lekker
  • Middagen van 13.00 tot 17.00 uur
Hierboven kan je de datum van je keuze opgeven. Ben je een groepje van minimaal 3 personen en de datum van je keuze staat er niet bij, neem dan contact met me op:info@artichic.nl

Tijdens deze workshop is het niet mogelijk om (zelf meegebrachte) natuurlijke stenen te verwerken. Natuurlijke stenen kunnen niet worden meegebakken en daarvoor moet een zetkast op maat worden gemaakt. Wilt u toch natuurlijke stenen verwerken in zilverklei, (daar is wel wat ervaring voor nodig) dan kunt u de gevorderden workshop boeken.
 
Terug naar overzicht