Workshop info

Klik hier voor alle zilverklei workshops
 
Workshop Info

Zilverklei of Polymeerklei Workshops
 
Bent u op zoek naar een leuke en creatieve workshop met een persoonlijk en uniek eindresultaat, dan is een workshop Zilverklei (Art Clay Silver) of Polymeerklei echt iets voor u.
 
Tijdens deze workshop leert u werken met Art Clay Silver en benodigde gereedschappen en aan het eind van de workshop gaat u naar huis met een door u zelf gemaakt zilveren sieraad.
 
 
Persoonlijke benadering

De workshop Zilverklei en Polymeerklei wordt gegeven in kleine groepen van minimaal 2 tot maximaal 8 personen. Groepen groter dan 8 personen is in overleg ook mogelijk.
 
 
Op locatie

De workshop kan ook bij u op locatie verzorgd worden. De tarieven hiervoor hangen af van het aantal personen en de duur van de workshop. Voor meer informatie hierover kunt u contact met mij opnemen via de contactpagina.
 
 
Gecertificeerd instructeur

De workshop wordt verzorgd door een gediplomeerde Art Clay Silver instructeur. Deze instructeurs zijn te herkennen aan het certified instructor logo. Atelier ArtiChic is gecertificeerd instructeurs met niveau Higher en heeft verschillende (supplement) opleiding gevolgd.
 

 

Wanneer

De workshops worden gehouden van woensdag t/m zaterdag.
Neemt u contact op voor de beschikbare data? edith@artichic.nl
 

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor een workshop dan kan dit telefonisch, per post, per e-mail: edith@artichic.nl of in de winkel.
 

Betaling

Betaling: U ontvangt een factuur of u kiest ervoor om direct af te rekenen in de winkel.

Klik hier voor alle zilverklei workshops 

Klik hier voor de voorwaarden.