Afbakservice
pagina header blanco

Afbakservice in Art Clay Silver oven
 
Heeft u een starterspakket Art Clay Silver gekocht en thuis sieraden gemaakt, maar deze wilt u liever in een Art Clay Silver oven afbakken dan op het gasfornuis. Dat kan bij Atelier ArtiChic.
 
Op afspraak
U kunt uw werkstuk op afspraak bij mij laten afbakken. Ik zorg ervoor dat de oven op temperatuur is als u aankomt en onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u op uw sieraad wachten. Voor deze service vraag ik € 5,- en voor elk product dat u gelijktijdig mee wilt laten bakken € 2,50 per product.
 
Toesturen per post
Uiteraard kunt u uw sieraad ook per post toesturen. Zorgt u er dan wel voor dat het zorgvuldig is ingepakt en dat u een correct gefrankeerde retourenvelop heeft bijgevoegd.
 

Sieraden van koper- en bronsklei of met glas of keramiek
Voor sieraden gemaakt van koper- of bronsklei, of sieraden waarin glas of keramiek is verwerkt gelden andere afbaktijden en regels. U kunt deze uiteraard wel langsbrengen, maar het is niet mogelijk om hierop te wachten. De kosten voor het afbakken van deze sieraden zijn € 7,50 per sieraad en € 5,- voor elk sieraad wat tegelijkertijd wordt mee gebakken.
 
Heeft u nog vragen over de afbakservice, stuur dan een mailtje aan info@artichic.nl