Zilverklei dag workshop - Atelier ArtiChic
pagina header blanco

Zilverklei dag workshop

Zilverklei dag workshop
99.00
InStock
Data
Extra zilverklei
Aantal

Zilverklei dag workshop

TIjdens deze dag leer je werken met Zilverklei en de juiste gereedschappen. Je krijgt uitleg over het afbakproces en hoe je het sieraad een antieklook kunt geven. Tijdens deze workshop kan je een ring, hanger, broche (met brochepin) of oorbellen maken.

Er is voldoende materiaal aanwezig om inspiratie op te doen. Voor de lunchpauze ontwerpen we het sieraad. Tijdens de lunchpauze laten we deze goed drogen. Na de lunch schuren we het sieraad en bakken we het af. Na het afbakken leer je hoe je het sieraad verder mooi af kunt werken met een mooie hoogglans finish.
 
Tijdens deze workshop is het niet mogelijk om (zelf meegebrachte)  natuurlijke stenen te verwerken. Natuurlijke stenen kunnen niet worden meegebakken en daarvoor moet een zetkast op maat worden gemaakt. Wil je toch natuurlijke stenen verwerken in zilverklei, (daar is wel wat ervaring voor nodig) dan kan je de gevorderden workshop boeken.

Deze workshop duurt ongeveer 5,5 a 6 uur. 

Dit is inclusief:

  • 10 gram zilverklei
  • koffie/thee/fris, iets lekkers
  • Tijden: 10.00 tot 16.00 uur
Je neemt zelf je lunch mee!

In het keuzemenu hierboven kan je de datum van je keuze opgeven. Ben je een groepje van minimaal 3 personen en de datum van je keuze staat er niet bij, neem je dan contact met me op? info@artichic.nl

Terug naar overzicht