Opleiding Art Clay Silver Instructeur Niveau 1 - Atelier ArtiChic

Opleiding Art Clay Silver Instructeur Niveau 1

Opleiding Art Clay Silver Instructeur Niveau 1
995.00
InStock
data
Aantal
De opleiding liever op een andere datum volgen of wilt u liever op 3 doordeweekse dagen komen? Neem dan even contact met me op via edith@artichic.nl

Opleiding Art Clay Niveau 1
  
Na het voltooien van deze opleiding beheers je de basistechnieken en kun je mooie en kwalitatief goede sieraden maken. De technische kennis die je dan bezit is toereikend om basis workshops met Art Clay Silver te geven.
 
In drie intensieve dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur maak je 7 sieraden waarin je alle technieken toepast. Het benodigde materiaal t.w.v. bijna € 390,- voor de sieraden is inclusief net als de instructiesyllabus. Verder wordt in deze opleiding aandacht besteed aan de didactische, organisatorische, commerciële aspecten van het organiseren, verkopen en het geven van workshops en cursussen. U krijgt praktische informatie aangereikt die je kan helpen om een succesvol atelier op te zetten of uit te bouwen. Het benodigde gereedschap dat nodig is voor de opleiding is aanwezig en krijg je tijdens de opleiding in bruikleen.
 
De 7 sieraden zijn na de opleiding uiteraard jouw eigendom en deze neem je met je syllabus en het eventueel overgebleven cursusmateriaal  mee naar huis. Koffie, thee en de lunch gedurende de dagen worden verzorgd.
 
De opleiding niveau 1 duurt 3 dagen.
 
Prijzen opleiding Niveau 1
 
De adviesprijs per persoon in € 995,- inclusief btw, materiaalpakket, syllabus en lunch.

In de praktijk is de lesgroep zelden groter dan 3 a 4 personen waardoor persoonlijke aandacht en goede begeleiding wordt gewaarborgd.

Het lesgeld dient vooraf betaald te worden en je inschrijving is definitief na ontvangst van het lesgeld.
 
De werkstukken die tijdens de opleiding gemaakt worden, worden door de Teacher in samenspraak met de examencommissie beoordeeld. Als het resultaat voldoende is ontvang je de uitslag en het certificaat van Craftlines. Mocht het resultaat niet voldoende zijn dan krijg je advies van de Teacher over wat te doen om alsnog te slagen.
  
Wil je deze opleiding volgen? Neem dan een kijkje in de agenda voor de beschikbare data of neem contact met me op via edith@artichic.nl
 
 
 
Voor alle Art Clay Silver opleidingen en supplement opleidingen gelden de volgende annuleringsregeling en regels:
  • dat bij annulering binnen 2 weken voor aanvang wordt er 50% gecrediteerd,
  • Bij annulering binnen 1 week wordt er 25% gecrediteerd,
  • Bij annulering binnen 48 uur wordt er niet gecrediteerd.
  • Bij aanpassingen en verzettingen van de aangegeven lesdata binnen 1 week voor aanvang van de opleiding wordt er € 200,- incl. per dag in rekening gebracht.
  • Wil je privéles of afwijken van het aangegeven lesprogramma van 3 volle dagen, dan komt er een toeslag van € 200,- inclusief per dag bij of voor een halve dag € 100,- incl btw.

 
Terug naar overzicht

1408801148 Filigrain oorbellen
1414055189 broche opl 1 1.JPG
1414055128 ring met parel 2.JPG
1414055111 lijnenring 2.JPG
1414055086 opleiding 1 hanger met relief 1.JPG
1414055069 Opleiding 1 hanger met bladstructuur 2.JPG

niv 1 reliefhanger 2
niv 1 relief hanger
niv 1 parelring 2
niv 1 lijntjesring
niv 1 lijntjesring 2
niv 1 filigrain oorbellen
niv 1 broche
niv 1 broche 3
niv 1 broche 2
niv 1 blaadje