Zilverklei Basis 1 dag - Atelier ArtiChic

Zilverklei Basis 1 dag

Zilverklei Basis 1 dag
99.00
InStock
Data
Aantal

Basisworkshop Zilverklei 1 dag

Deze workshop is voornamelijk bedoeld voor beginners. U leert werken met Zilverklei en de juiste gereedschappen. U krijgt uitleg over het afbakproces en hoe u uw sieraad een antieklook kunt geven.  Tijdens deze workshop kunt u een ring, hanger of oorbellen maken.

Er is voldoende materiaal aanwezig om inspiratie op te doen. Voor de lunchpauze ontwerpen we het sieraad. Tijdens de lunchpauze laten we deze goed drogen. Na de lunch schuren we het sieraad en bakken we het af. Na het afbakken leert u hoe u uw sieraad verder mooi af kunt werken met een hoogglans finish.

Tijdens deze workshop is het niet mogelijk om (zelf meegebrachte)  natuurlijke stenen te verwerken. Natuurlijke stenen kunnen niet worden meegebakken en daarvoor moet een zetkast op maat worden gemaakt. Wilt u toch natuurlijke stenen verwerken in zilverklei, (daar is wel wat ervaring voor nodig) dan kunt u de gevorderden workshop boeken.

De workshop duurt ongeveer 6 uur. 

Dit is inclusief:

  • 10 gram zilverklei
  • koffie/thee/fris, iets lekkers
  • Tijden: 10.00 tot 16.00 uur
U neemt zelf uw lunch mee!

U kunt hierboven de datum van uw keuze opgeven. Bent u een groepje van minimaal 4 personen en de datum van uw keuze staat er niet bij, neemt u dan contact met ons op? edith@artichic.nl

Terug naar overzicht