Opleiding Art Clay Silver Niveau 2 - Atelier ArtiChic

Opleiding Art Clay Silver Niveau 2

Opleiding Art Clay Silver Niveau 2
995.00
InStock
Data
Aantal
Niveau 2 is alleen toegankelijk voor deelnemers die in het bezit zijn van een Art Clay Silver certificaat Niveau 1.

Tijdens deze opleiding vindt een verdieping en uitbreiding plaats van de technieken uit opleiding Niveau 1. Dit wordt gedaan aan de hand van het maken van 4 werkstukken.

Tijdens deze opleiding leer je o.a. glascabuchons te maken en te verwerken met/in zilverklei, je leert werken met koper en hoe je dit samen met zilver kan verwerken, je leert goudfolie toepassen en je leert op verschillende manieren een gegraveerd patroon te maken.

Het benodigde materiaal voor de sieraden is inclusief net als de instructiesyllabus voor de werkstukken en een uitgebreide manual voor het organisatorische en commerciële aspect. Het benodigde gereedschap is aanwezig. Verder zijn lunch, koffie en thee op de cursusdagen goed verzorgd.
 
De opleiding Niveau 2 duurt 3 dagen. In de praktijk is de lesgroep zelden groter dan 3 à 4 personen waardoor persoonlijke aandacht wordt gewaarborgd.
 
Prijs opleiding Niveau 2
 
De adviesprijs per persoon is € 995,- inclusief btw en voor deze opleiding is dat inclusief het materiaalpakket t.w.v. € 331,40

Het lesgeld dient vooraf betaald te worden en zodra je inschrijft wordt er € 995,00 in rekening gebracht. De inschrijving is definitief na ontvangst van het lesgeld.
 
De werkstukken die tijdens de opleiding worden gemaakt, worden door de Teacher in samenspraak met de examencommissie beoordeeld. Als het resultaat voldoende is ontvang je de uitslag en het certificaat van Craftlines. Mocht het resultaat niet voldoende zijn dan krijg je advies van de Teacher over wat te doen om alsnog te slagen.

Wil je deze opleiding volgen? Neem dan een kijkje in de agenda voor de beschikbare data of neem contact met me op via edith@artichic.nl
 
Terug naar overzicht

1408801182 Hanger Glas Lentil
1408801187 Keum Boo Broche
1408801192 Koperen hanger met zilver
1408801192 Koperen hanger met zilver