Opleiding Art Clay Silver Niveau 2 - Atelier ArtiChic

Opleiding Art Clay Silver Niveau 2

Opleiding Art Clay Silver Niveau 2
995.00
InStock
Data
Aantal
Niveau 2 is alleen toegankelijk voor deelnemers die in het bezit zijn van een Art Clay Silver certificaat Niveau 1.
 
In deze driedaagse opleiding vindt een verdieping en uitbreiding plaats van de technieken uit opleiding Niveau 1. Dit wordt gedaan aan de hand van het vervaardigen van 4 werkstukken.

Verder wordt in deze opleiding aandacht besteed aan de didactische, organisatorische, commerciële aspecten van het organiseren, verkopen en het geven van workshops en cursussen. U krijgt praktische informatie aangereikt die je kan helpen om een succesvol atelier op te zetten of uit te bouwen.

Het benodigde materiaal voor de sieraden is inclusief net als de instructie syllabus voor de werkstukken en een uitgebreide manual voor het organisatorische en commerciële aspect. Het benodigde gereedschap is aanwezig. Verder zijn lunch, koffie en thee op de cursusdagen goed verzorgd.
 
De opleiding Niveau 2 duurt 3 dagen.
 
Prijs opleiding Niveau 2
 
De adviesprijs per persoon voor het volgen van de opleiding is afhankelijk van de groepsgrootte.
In de praktijk zijn de lesgroepen zelden groter dan 3 à 4 personen.
 
  Incl. BTW Excl. BTW
1 deelnemer € 995  € 822,31
2 deelnemers  € 895 € 739,67
3 of meer deelnemers  € 795  € 657,02

Het lesgeld dient vooraf betaald te worden en de inschrijving is definitief na ontvangst van het lesgeld. Zodra je inschrijft wordt € 995,00 in rekening gebracht. Bij meerdere deelnemers op dezelfde training krijgt je het te veel betaalde teruggestort. Wanneer van de geplande lesdagen wordt afweken, dan is deze regeling niet meer van toepassing.
 
De werkstukken die tijdens te opleiding gemaakt worden, worden door de Teacher in samenspraak met de examencommissie beoordeeld. Als het resultaat voldoende is ontvang je de uitslag en het certificaat van Craftlines. Mocht het resultaat niet voldoende zijn dan krijg je advies van de Teacher over wat te doen om alsnog te slagen.

Wil je deze opleiding volgen? Neem dan een kijkje in de agenda voor de beschikbare data of neem contact met me op via edith@artichic.nl
 
Terug naar overzicht

1408801182 Hanger Glas Lentil
1408801187 Keum Boo Broche
1408801192 Koperen hanger met zilver
1408801192 Koperen hanger met zilver