Art Clay Supplement Opleiding UV Resin - Atelier ArtiChic

Art Clay Supplement Opleiding UV Resin

Art Clay Supplement Opleiding UV Resin
Art Clay Supplement Opleiding UV Resin
Art Clay Supplement Opleiding UV Resin
350.00
InStock
Data
Aantal
Supplement Opleiding UV Resin

Meer kleur of een persoonlijker tintje aan jouw Art Clay Silver sieraden? Gebruik UV-acrylhars!
 
UV-acrylhars is een kleurloze gel, die hard wordt wanneer deze aan ultraviolet licht wordt blootgesteld. Door kleurpigmenten aan de gel toe te voegen, kun je de gel iedere kleur geven die je maar wenst. Het effect is geweldig en geeft de uitstraling van glas.
 
Afhankelijk van de soort en de hoeveelheid pigmenten die je gebruikt, kun je zelf de transparantie van het eindresultaat bepalen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende kleuren met elkaar te combineren, doordat de gel in laagjes aangebracht en gehard moet worden. Wanneer je de geharde gel schuurt en polijst, wordt het prachtig glimmend.
 

Nog persoonlijker?

Dan is het wellicht een idee om bijvoorbeeld; glitters, zirconia’s, gouddraad, droogbloemetjes, een melktandje of iets anders in de gel te verwerken. De resultaten zijn erg verrassend en geven jouw sieraad nét even dat persoonlijke tintje.
Kortom UV-acrylhars geeft je eindeloos veel mogelijkheden.
 
Supplement opleiding UV-resin
Deze opleiding duurt 1 dag.

De adviesprijs € 350,- en geldt bij bij minimaal twee inschrijvingen. Wil je deze supplement opleiding volgen? Neem dan een kijkje in de agenda voor de beschikbare data of neem contact met me op via edith@artichic.nl

Atelier ArtiChic heeft het recht om de opleiding te annuleren/ te verplaatsen bij niet voldoende deelnemers.
 

 
Terug naar overzicht